• youtube
  • Linkin
  • Twitter
  • Facebook
kamupani

WesternFlag–Sauniuniga o Walnuts mago

O Saina sa avea pea ma tagata gaosi oloa ma fa'atauina le walnut. I le taimi nei, o loʻo faʻaaogaina pea le auala o le paʻu lima poʻo le paʻu masini i le gaosiga muamua o meaʻai faʻamaʻi i Saina. O le taimi faʻagogo e umi, o le faʻaleleia o le faʻaleleia e ogaoga, ma o le fua o le pala e maualuga i le 10% i le 15%. Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le fanua e totō ai le walnut ma le faʻatupulaia o fua mai lea tausaga i lea tausaga, o le vave faʻagogo pe a uma le seleselega e taua tele.
https://www.dryequipmfr.com/the-red-fire-k-series-air-energy-drying-room-product/

Walnuttekinolosi fa'amago

Walnuts pe a uma ona selesele muamua e manaʻomia ona paʻu ma faʻagasolo, sosoo ai ma le fufulu ma faʻamago, o le laasaga sili ona taua: faʻamago.
O le laasaga muamua - i le taimi i totonu o le faleteuoloa dehumidification
Deglazed i totonu o le 8 itula i totonu o le faleteuoloa i luga o le fata dehumidification tao tao, dehumidification vevela o le 30-35 ℃, tao tao taimi o le 12-15 itula, o le atigi mata susu leiloa, le lanu mai le uliuli i le enaena pe a oʻo i le faaiuga o le dehumidification.
O le vaega lona lua - lanu muamua tao tao
A maeʻa le faʻamutaina o le susu i le lanu muamua o le tao, o le vevela e oʻo i le 50 ℃, taoina le taimi o le 12 itula,fa'amagouiga mo le faʻamaeʻaina o le taʻeina o le fatu fua e leai se vai ausa, fatu ua faʻamautu lanu, 70% mago, ae mafai lava ona aveese le peleue fatu.
O le vaega lona tolu - afi mago fatu
Ina ua uma le lanufa'amagoI totonu o le vaitaimi o le fatu mamago, o le vevela e pulea i le 30 ℃, e tusa ma le 16 itula, i le taimi nei o le vai o le fatu e oʻo atu i le 10%.
E mafai ona lafoa'i tulaga fatu mamago i le faaiuga o le afi, ma faatasi ai ma se taga ivi i luga o le mea'ai i luga o le fatu e ufiufi atoa, insulation mo ni nai itula e faalauiloa ai le vaega pito i luga o kernels i totonu o le susu e faaauau pea ona mou, e ausia le pito i luga. ma vaega pito i lalo ole fatufa'amagoe tutusa lelei.

https://www.dryequipmfr.com/the-red-fire-k-series-air-energy-drying-room-product/


Taimi meli: Au-06-2024