• youtube
  • Linkin
  • Twitter
  • Facebook
kamupani

O taitai o le Chamber of Commerce a Henan e asiasi i le Fu'a i Sisifo mo le galulue faatasi ma atinae

O Oketopa 28th, na asiasi atu ai taʻitaʻi o le Henan Chamber of Commerce i Western Flag e maua ai se malamalamaga loloto i le atinaʻeina o le kamupani ma tulaga faʻapitoa. O lenei asiasiga na faʻamoemoe e faʻalauiloa le galulue faʻatasi, fefaʻasoaʻiga, ma le atinaʻeina o le va o itu e lua.

Fu'a i Sisifo

I le taimi o le asiasiga, na asiasi atu ai taitai o le Chamber of Commerce i le gaosiga o aʻoaʻoga a le kamupani, nofoaga autu o suʻesuʻega ma atinaʻe, ofisa o pulega, ma isi vaega e aʻoaʻo ai e uiga i le tulaga tau alamanuia a le kamupani, talafaasolopito o atinaʻe, ma tekinolosi fou. Na fa'afetaia e ta'ita'i le fa'afouga ma le atina'e a le Western Flag i le fa'amago.

Fu'a i Sisifo

Western Flag na faavaeina i le 2008, e aofia ai se eria e sili atu i le 13,000 sikuea mita ma ua mauaina le sili atu ma le fasefulu pateni faʻataʻitaʻiga faʻaoga ma le tasi pateni fou a le atunuʻu. Ose atina'e fa'atekonolosi a le atunu'u ma ose atina'e laiti ma feololo fa'atekonolosi. I le 15 tausaga ua tuanaʻi, ua taulaʻi i le suʻesuʻega ma le gaosiga o masini faʻagogo ma masini fesoasoani, tautua toeitiiti atoa le sefulu afe oloa aano o manufasi, vailaʻau Saina, fualaau 'aina ma fualaau faisua, ma isi fale gaosi oloa.

Fa'amamago meafaigaluega gaosi oloa

Na faia e itu uma e lua ni felafolafoaiga loloto i vaega o popolega o le tasi i le isi. Na faaalia e taitai o le Chamber of Commerce e faapea, e ala i lenei asiasiga ma fefaatauaʻiga, na latou maua ai se malamalamaga sili atu i le fuafuaga o le atinaʻeina o le Western Flag, faʻatulagaina o pisinisi, ma le faʻafouina o tekonolosi, faʻatasi ai ma se malamalamaga loloto i pisinisi faʻamago, ma tuʻuina atu fautuaga aoga. I le taimi o le fefaʻatauaʻiga, na faʻaalia ai e le taʻitaʻi o le Chamber of Commerce le faʻafetai mo taumafaiga a Western Flag i le faʻafouina o tekonolosi, ma manatu o se mea taua mo le kamupani e faʻatumauina lona tulaga lelei i le tauvaga mataʻutia o maketi. Na latou fa'amaonia fo'i le fa'atulagaina o pisinisi a le Western Flag, ona o le talitonuga o lenei fa'avasegaga fa'apisinisi e maua ai le malosi malosi mo le atina'eina o le kamupani i le lumana'i.

Fu'a i Sisifo

Mulimuli ane, sa latou faailoa atu le agaga faafetai i taitai o le Henan Chamber of Commerce mo la latou asiasiga ma le taitaiga, faapea foi lo latou gauai ma le lagolago mo le kamupani. Faʻatasi, o le a latou faʻaauau pea ona taumafai mo le manuia ma le atinaʻeina o se atinaʻe faʻaonaponei, faʻaauau pea ona faʻafouina, gaosia lelei oloa ma auaunaga, ma saofagā i le atinaʻeina o pisinisi faʻatoʻaga.


Taimi meli: Tes-26-2023