• youtube
  • Linkin
  • Twitter
  • Facebook
kamupani

Faamago I'a-Western Flag Cold Air Dry Room

Potu fa'amago le ea malulu o le Fu'a i Sisifo

Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le soifuaga o tagata ma le faʻateleina o le manaʻoga mo meaʻai maloloina, o iʻa mamago, o se tasi o meaʻai suamalie, e tulaga ese lona tofo ma meaʻai ma e matua alofagia e tagata faʻatau. I le taimi nei, i totonu o le maketi i totonu o le atunuʻu, faʻaopoopo i le itu i matu, o tagata faʻatau i le itu i saute ua amata ona talia lenei ituaiga o meaʻai, ma o loʻo faʻamoemoeina le maketi.

0f51295cf6df81c8f7125f97e3a68de6

O i'a mamago, e pei ona masani ai, e fa'agogo i le ea. Ia filo le i'a i se maea ma tautau le i'a i luga o le pou ofe. I le faaopoopo atu i le manaʻomia o se nofoaga tele mo le faʻagogo, o lenei faiga faʻapolopolo e iai foʻi faʻafitauli eseese e pei o le afaina tele i le tau, tau maualuga o tagata faigaluega, faigofie ona faʻatupu lago, ma le tumama o meaʻai e le mafai ona faʻamaonia, lea e faʻatapulaaina ai le tele o gaosiga o fale gaosi oloa. o i'a mamago.

1d0b7e9422fd851b79e25c87ddc32bef

O le fa'agogo o le ea e le tutusa ma le fa'amamago o le la. O le fa'amamago o le ea e iai mana'oga ile vevela ma le susu ma e mana'omia le fa'atinoina i se si'osi'omaga maualalo ma le maualalo. O le potu faʻagogo malulu-savili faʻataʻitaʻiina le siosiomaga faʻagogo ea masani i le taumalulu e faʻagogo ai iʻa.

冷风烘干房

O le potu malulu ea maluluua ta'ua foi o le ea malulu malulu. E faʻaaogaina le ea maualalo ma le maualalo o le susu e faʻasalalau malosi i totonu o le potu meaʻai e faʻaitiitia ai le susu o meaʻai ma ausia le faʻamoemoega o le faʻamago. O le fa'aaogaina o le fa'aogaina o le pamu vevela maualalo, o le fa'amamago e maua ai le lelei fa'amamago fa'anatura. O le fa'amago malulu malulu e fa'amalosi ai le ea i le maualalo o le vevela o le 5-40 tikeri e taamilo i luga o le i'a. Talu ai ona e ese le mamafa o le ausa o le vai i luga o le iʻa mai le ea maualalo ma le maualalo o le susu, o le vai o loʻo i totonu o le iʻa e faʻaauau pea ona faʻafefe ma oʻo atu le ea maualalo i le saturation. Ona fa'amamago ma fa'avevela e le evaporator ma avea ma ea mago. O le faagasologa e taamilo soo, ma mulimuli ane avea le i'a ma i'a mago.

冷风烘干

Fa'aoga se potu malulu malulu e fa'agogo ai i'a. E mafai ona tautau le i'a i luga o se ta'avale ma tulei i totonu o le potu fa'agogo, pe mafai fo'i ona tu'u i luga o se fata fa'amago ma tulei i totonu o le potu fa'agogo. O faʻamatalaga faʻamago potu e maua mai le 400kg i le 2 tone.

95a9518f83197b487b3d90c99aef59af

冷风系列 烘干鱼


Taimi meli: Iuni-12-2022