• youtube
  • Linkin
  • Twitter
  • Facebook
kamupani

Fa'ata'ita'iga Fa'amago - Potu Fa'agogo Biomass mo fa'amago pa'u moli i Pujiang County, Chengdu, Saina

Talaaga

I le avea ai o se tasi o laʻau masani a Saina, o le paʻu moli e tele le tele o faʻaoga, e le gata mo le kuka ma le tofo, ae faʻapea foʻi mo vailaʻau. O le paʻu moli o loʻo i ai le aʻafiaga o le faʻamalosia o le spleen, faʻaumatia meaʻai, ma e masani ona faʻaaogaina i soups ma decoctions e faʻaleleia ai le tofo ma le manogi. I le avea ai ma se gaosiga tele o citrus, ua faʻatupuina e Saina i itu uma i saute o le Vaitafe o Yangtze. I le avea ai ma se tasi o le tele o gaosiga o pa'u moli i Saina, ua faamanuiaina le Itumalo o Sichuan i le tamaoaiga faalenatura i tulaga o le tau ma le eleele. O le tagata fa'atau o lo'o fa'atautaia pisinisi pa'u moli i Pujiang County, Chengdu City na maua i matou ma fa'avasegaina lenei potu fa'amago biomass:

Igoa Poloketi fa'amago pa'u moli
tuatusi Itumalo o Pujiang, Chengdu City, Saina
Tele Ose potu mo 20 fa'aputu fa'amago ta'avale
Meafaigaluega fa'amago potu fa'amago biomass
Malosiaga 4 tone / vaega

https://www.dryequipmfr.com/

https://www.dryequipmfr.com/

Vaaiga fa'amago

https://www.dryequipmfr.com/https://www.dryequipmfr.com/

O le potu fa'agogo e mafai ona ofi ai le 20ta'avale fa'amagoi le taim lava lena. O ta'avale fa'agogo ta'itasi e 16 laulau, lea e mafai ona fa'asalalauina le aofa'i o le 345.6 sikuea mita o le fa'aogaina lelei o mea. O le faʻamagoina o le tasi vaega o paʻu moli e mafai ona oʻo atu i le 4 tone, lea e faʻaleleia atili ai le gaosiga lelei.

 

https://www.dryequipmfr.com/

Ina ia faʻamautinoa le tufatufaina atu o le ea vevela i totonu o le potu faʻagogo, o le faʻapipiʻi autu ua faʻapipiʻiina ma se puipui atoa o le tele o le ea ili. O nei tagata fiafia e mafai ona faʻataʻamilo i luma ma fesuiaʻi i taimi masani, aloese mai faʻalavelave e mafua mai i le liliu ma le fesiitaiga. E ala i le faʻasalalauina o le faʻamagoina o le faʻagogo, e faʻaleleia atili ai le faʻagogo ma faʻasaoina le malosi.

 

 

https://www.dryequipmfr.com/

O le puna vevela o lenei masini faʻamago o pellets biomass. E faʻamafanafana vave e aunoa ma le afaina i le malulu o le taumalulu, faigofie ona oʻo i le vevela seti, ma o le tau faʻamago e maualalo pea. I totonu o le fausaga autu, o pellets biomass e susunuina ma fesuiaʻi atoa e maua ai le ea vevela mama. O lenei mamanu e le gata o le siosiomaga, ae faʻamautinoaina foi le lelei o le ea vevela.

https://www.dryequipmfr.com/

E mafai ona mataʻituina le faʻamagoina o le vevela, susu ma isi faʻamaufaʻailoga, ma fetuutuunai le faʻamagoina o le taimi moni e tusa ai ma le seti faʻagogo. A maeʻa ona faʻatulagaina, e manaʻomia naʻo le tasi le ki e amata ai ma faʻatali mo le faʻamago e maeʻa.

 

Fa'afeiloa'i ile su'esu'ega mo le biomass dryer ma le fa'avevela!

 

 

 


Taimi meli: Apr-26-2024