• youtube
  • Linkin
  • Twitter
  • Facebook
kamupani

China Drum Dryer Factory: Paionia i le Alamanuia Fa'amago Mea Fa'afoma'i

China Drum Dryer Factory: Paionia i le Alamanuia Fa'amago Mea Fa'afoma'i

I le pisi o le lalolagi o mea tau fale gaosi oloa, o se igoa e tulaga ese mo le faʻafouina ma le faʻamaoni o le China Drum Dryer Factory. O lenei lala o Sichuan Zhongzhi Qiyun General Equipment Co., Ltd., o loʻo faʻavae i Deyang City, sa i luma o le faʻamago ma faʻavevela pisinisi mo le silia ma le 17 tausaga. Faʻatasi ai ma le taulaʻi i suʻesuʻega, atinaʻe, gaosiga, faʻapipiʻi, ma le maeʻa ona faʻatau atu, o lenei kamupani ua faʻavaeina o ia lava o se taʻitaʻi i le fanua.

Tekinolosi Fa'afouga mo Mea Fa'afoma'i

O le fa'aogaina o le tekonolosi a China Drum Dryer Factory i le vaega fa'agogo mea fa'afoma'i e sili ona mata'ina. O a latou meafaigaluega faʻaonaponei e faʻaaogaina tekinolosi faʻapitoa e faʻamautinoa ai le malosi o le malosi ma le maualuga o le faʻaogaina o le vevela, lea e taua tele mo le faʻasaoina o le aoga ma le lelei o vailaʻau faʻafomaʻi i le taimi o le faʻamagoina. O le tautinoga a le kamupani i le puipuiga o le siosiomaga ma faiga gafataulimaina o loʻo fetaui lelei ma le faʻatupulaia o le manaʻoga mo fofo faʻalelei i totonu o fale talavai.

O le matafaioi a taitai o alamanuia

I le avea ai o se paionia i le faʻamamago meafaigaluega, China Drum Dryer Factory ua faʻaauau pea ona tuleia tuaoi o mea e mafai. Faatasi ai ma le silia ma le 40 mea fou fou a le atunuu ma pateni faʻamago aoga i lalo o lona fusipaʻu, ua faʻamaonia e le kamupani lana tautinoga i mea fou ma le lelei. O ana oloa taʻutaʻua ua faʻaaogaina lelei e le sili atu i le 15,000 faʻamalieina tagata faʻatau, e aofia ai kamupani lisiina, ma faʻamamafa atili ai lona tulaga o se taʻitaʻi i le alamanuia.

https://www.dryequipmfr.com/rotary-dryer/


Taimi meli: Iuni-22-2024