• Twitter
  • Youtube
  • Facebook
  • Linkin
nybjtp

O le manaʻoga mo masini faʻagogo i totonu o le atunuʻu ma fafo o loʻo faasolosolo malie lava

Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi, faʻagogo o loʻo faʻaleleia pea ma faʻafouina.O le lumanaʻi atinaʻe o le maketi masini faʻamago o le a faʻaalia vaega nei.

1. Fa'asaoina o le malosi ma le fa'aitiitia o le fa'asa

I le avea ai o se masini eletise ma le tele o le faʻaaogaina o le malosi, o le faʻamago o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga atinaʻe o masini faʻagogo i le lumanaʻi.O le mea lea, i le lumanaʻi, o le a sili atu le gauai atu o mea faʻagogo i le faʻaogaina o tekonolosi ma le faʻaogaina i le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻamalo.

2. Atamai

I le lumanaʻi, o mea faʻamago o le a sili atu ma sili atu ona atamamai, e aofia ai faʻafouga ma faʻaleleia o faiga faʻatonutonu ma masini lagona.O galuega fa'atonutonu ma fa'asao e mafai ona iloa e ala i le telefoni feavea'i App mamao, fa'afaigofie ma sili atu ona faigofie mo tagata fa'aoga e fa'aoga.

3. Fa'atosinaga

I le lumanaʻi, o le a sili atu ona gauai atu faʻamago i manaʻoga eseese o le maketi ma faʻasolosolo ona iloa le faʻaogaina o galuega faʻapitoa e pei o le faʻagogo ma faʻagogoina o mea eseese.

Iloiloga o avanoa tau atina'e i le lumana'i
Ile fa'atatau i le au'ili'iliga o mana'oga o maketi ma aga tau atina'e, o le maketi fa'amago o le a fa'aauau pea ona fa'atumauina lelei le tuputupu a'e i le lumana'i.I le taimi lava e tasi, aʻo faʻapipiʻi tele e le atunuʻu le malosi maualalo-carbonization ma le aʻafiaga o suiga o le tau ua faʻateleina le taua, faʻalauiloaina le maketi faʻamago e agai i le itu o le puipuiga o le siosiomaga ma le maualalo-carbonization o le a aumaia ai foi le tele o avanoa ma luitau i le atinaʻeina o le maketi faʻamago.

O le maketi fa'amago o lo'o i ai se talaaga lelei ma o le atina'e e le mafai ona toe suia.Western Flag o loʻo tuuto atu i le faʻaauauina o le faʻamalosia o tekonolosi fou ma le faʻaleleia o le faʻatauvaʻa maketi o ana oloa e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaʻoga maketi ma faʻamoemoega maualuga a tagata faʻaoga mo le faʻatinoga ma galuega.

 


Taimi meli: Tes-21-2023